Onze autogarage

Betrouwbare reparatie van uw auto

Door uitgebreide en jarenlange ervaring binnen de automotive sector kunt u bij ons terecht voor elke reparatie, onderhoud of APK keuring aan uw voertuig. U krijgt altijd van tevoren een heldere prijsopgave en mochten er onverwachte kosten aan zitten te komen dan wordt dit altijd tevoren met u besproken.

Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit en dit waarborgen wij door garantie te geven op zowel de onderdelen als het arbeidsloon van de reparatie.

Tevens krijgt u bij het afhalen van uw voertuig na reparatie altijd een gespecificeerde rekening mee waarop alles duidelijk en transparant is terug te vinden. Oude onderdelen welke vervangen worden liggen naar gereedheid altijd ter inzagen.

Bent u benieuwd naar onze lage tarieven? Kom even langs en wij geven u graag een vrijblijvende offerte.

Diagnose

Auto’s worden steeds verder uitgerust met elektronische componenten om het rijden veiliger & comfortabeler te maken maar ook om uw voertuig zo rendabel mogelijk te laten rijden. Echter is elektronica nog steeds gevoelige techniek en komt het voor dat er lampjes branden die meestal duiden op een niet goed functionerend elektronisch component.

Doordat wij beschikken over de meest uitgebreide diagnose- en testapparatuur is het voor ons mogelijk om door efficiënt te werken en het euvel zo snel mogelijk te verhelpen.

Ook hier geldt ons basisprincipe dat u eerst een heldere offerte krijgt voordat wij overgaan tot reparatie.

Wij maken gebruik van een uitleescomputer met zeer uitgebreide Delphi diagnose software welke elk kwartaal ge-update wordt. Daarnaast is er nog zeer veel meer geavanceerde apparatuur  aanwezig voor eventuele extra analyse.

Door de aanwezigheid van deze apparatuur bespaart u veel onnodige onderzoekkosten uit.

Aircoservice

Op het gebied van aircosystemen kunnen wij u ook volledig van dienst zijn. Van controle & diagnose tot vervanging van componenten. Wij beschikken over een vol geautomatiseerd airco vulsysteem. Wij hebben veel airco onderdelen in voorraad waardoor wij snel kunnen repareren tegen schappelijke tarieven.

Breng & haal service

Wij beschikken over een oprij vrachtwagen voor het geval uw auto niet meer rijdend naar ons kan komen.

De 65+ mensen kunnen eventueel gebruik maken van onze gratis haal en breng service of het nu voor onderhoud, reparatie of APK is wij komen graag.

Vervangend vervoer

In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van ons vervangend vervoer! Informeer naar de tarieven.